TÁBOROVÉ INFORMÁCIE PRE RODIČOV

Milí rodičia,

dovoľte nám aby sme zhrnuli informácie, ktoré sme 9.7.2023 podali na stretnutí rodičov ku farskému táboru.

23.7.2023:

  • 8:40-9:10 – Pred KD Ludrová budeme nakladať batožinu detí do veľkého auta

  • 9:15 – táborová sv. omša za účastí detí a rodičov v Ludrovej

Začíname: 23.7.2023 o 9:15 – sv. omšou v Ludrovej, ktorá bude za účastí rodičov a detí, pričom od 8:45-9:10 – budeme nakladať batožinu do veľkého auta pri KD Ludrová. Po svätej omši na to nebude čas, pretože auto odchádza v predstihu. Pri aute budeme zbierať kartičku poistenca (pričom stačí kópia) a original vlakovej kartičky – doklady pôjdu do rúk animátorov. Pričom budú vrátené rodičom pri odovzdaní dieťaťa 29.7. na vlakovej stanici. Keďže deti nebudú cestovať so svojou batožinou prosíme o pripnutie štítka ku cestovnej taške s menom, komu cestovná taška patrí. Odvoz detí z Ludrovej po sv.omši na vlakovú stanicu bol dohodnutý s rodičmi, ktorí sa nám prihlásili – za čo im patrí veľká vďaka. Po naložení vecí do auta – rodič s dieťaťom ide na sv. omšu, respektíve ak rodič na sv. omšu nepôjde – dieťa preberá animátor. V nedeľu bude neskorší obed na Bojničkách až keď prídeme na ubytovanie, preto z tohto dôvodu prosíme o zabalenie desiaty a pitia pre dieťa do batôžteka, ktorý si vezme so sebou do vlaku.

29.7.2023:

  • Príchod vlaku: 16:30 – rodičia si preberajú svoje deti na vlakovej stanici (ak by rodič nepomohol – stačí nás kontaktovať. Odvoz sa zariadi cez iných rodičov.)

  • Prevzatie batožiny: od 18:30 – 19:30 na fare v Ludrovej. (Deti nebudú vo vlaku cestovať so svojou batožinou, opäť bude dovezená veľkým autom pána farára Vincenta)

Príchod vlaku do Ružomberka je o 16:30. Na stanici si dieťa preberajú rodičia, pričom prosíme o upovedomenie animátora, ktorý pôjde so skupinkou detí, že si rodič dieťa preberá – animátor mu odovzdá cestovný železničný preukaz a kartičku poistenca (každý animátor má pridelené deti, ktoré ma na starosti počas cesty vlakom). Batožina opäť bude v pánovom farárom bielom aute, preto sme sa s rodičmi dohodli, že odovzdanie batožiny bude na fare v sobotu 29.7. od 18:30.

Návrat hore