Informácie ku potáborovej víkendovke

Milí rodičia a hlavne Vy milé (naše) táborové deti :),

Čas uteká rýchlo, je tu jeseň 🍂 a tri mesiace od tábora. Po troch mesiacoch, ale nastal čas aby sme sa opäť stretli a obnovili si spomienky na náš tábor. Počas minulých troch týždňov sme vyhlásili v našich kostoloch, že sa bude konať potáborová víkendovka. Bude to s malou zmenou. Namiesto Ludrovej a farského domčeka sa stretneme v Liptovskej Štiavnici v Carmagnole 🏠. Prístup na faru je teraz obmedzený kvôli oprave nájazdu do farského dvora, a taktiež sa uvoľnilo miesto v Carmagnole, tak sme sa rozhodli, že pôjdeme tam 😍. Okrem toho sa nemení vôbec nič.

Začiatok víkendovky: Piatok, 20.10.2023, 16:00-16:30.
Prosíme rodičov, aby deti doniesli do Liptovskej Štiavnice do Carmagnole medzi 16:00-16:30. Náš program začne pre deti od 16:30. V prípade, že Vaše dieťa potrebuje odvoz kontaktujte nás (telefónne číslo: 0944236885, Damián Šida).

Koniec víkendovky: Nedeľa, 22.10.2023, 11:00-11:30.
Prosíme rodičov, aby si po deti prišli do Liptovskej Štiavnice v nedeľu od 11:00 do 11:30. Náš program skončí o 11:00. V prípade, že Vaše dieťa potrebuje odvoz domov, kontaktujte nás.

Čo si majú deti zabaliť a aký bude program?
Prosíme, aby ste deťom zabalili veci, ktoré si oblečú do kostola, ale taktiež veci na trávenie času v prírode a v Carmagnole (v Carmagnole nosíme papuče). Počasie bude chladnejšie, preto Vás prosíme pribaľte im aj náhradné oblečenie. Poteší nás, ak počas tábora uvidíme deti v táborových tričkách 😊. Ak by sme išli von, poprosíme Vás o pevnú obuv pre dieťa, ale taktiež aj športovú, keď sa vyberieme na ihrisko. Hygienické potreby sú samozrejmosťou. Epedá v Carmagnole sú, ale spacáky deťom pribaľte. 
Krátke zhrnutie: spacákveci do kostola, oblečenie na outdoorové aktivity (teplé oblečenie), pevnú obuv, športovú obuv, pyžamo, papuče, hygienické potreby.
Ak máte doma nejaké kartové hry / spoločenské hry (nič veľké) 🃏, môžete si pribaliť (UNO, DOBBLE, …). Počas víkendu si stihneme určite niečo zahrať. 😍 

Náplň programu:
Deti sa môžu tešiť na množstvo spoločných hier, spevu (hlavne našej hymny), fotky 📷, spoločne prežitého času (aj čaju 🥃) a animátorov.

My sa Vás už nevieme dočkať. Tak teda v piatok 🥰….

Budeme veľmi radi, ak nám rodičia pomôžu, a pošlú si tieto informácie medzi sebou 🙏.

Vaši animátori.

KONTAKTNÉ INFORMÁCIE V PRÍPADE POTREBY: Damián Šida, 0944 236 885

IDE NÁM O NEBO

Náša téma tábora. Počas nášho táborového týždňa sme sa na našej ceste do neba zamýšľali nad podobenstvami. Podobenstvami, ktoré nás môžu poučiť, akým smerom sa máme uberať, aby sme naplnili naše celoživotné poslanie – dostať sa do neba. Práve preto si chceme na potáborovej víkendovke zaspomínať na tému tábora, ktorá je celoživotným poslaním.

Návrat hore